Villa Thalia er pusset opp

Norsk Skuespillerforbunds hus i Spania, Villa Thalia, har gjennomgått en totalrenovering våren 2022. Huset er nå klart for utleie igjen.

 

Villa Thalia er medlemmenes eget feriehus som kan benyttes gjennom hele året. Boligen ligger i Costa Blanca i Albir, like nord for Benidorm. Kjøp av huset ble i sin tid finansiert av Fahlstrøms fond og leie er først og fremst beregnet på medlemmer over 60 år, men det er også tilgjengelig for andre medlemmer av Norsk Skuespillerforbund.

   

Pusset opp fra gulv til tak

Hele huset er pusset opp våren 2022 og arbeidet er utført av firmaet Andersson & Co. Det er lagt nye fliser på gulvene ute og inne, det elektriske anlegget er skiftet, og kjøkken og bad er helt nytt. Alle overflater er pusset og malt, og det er satt inn nye senger på soverommene og nye møbler i første etasje. Uteområdet er oppgradert, og det er satt inn nye dører og vinduer.

   

 

  

Villa Thalia er klart til å ta imot feriegjester

Frister det med en tur? Sjekk ledig kapasitet og legg inn forespørsel om leie i utleiekalenderen. Huset leies ut på ukesbasis, fra søndag til søndag, med maks. to ukers leie.

Priser

I høysesong (skoleferiene: vinter-, påske-, sommer-, høst- og juleferien): 4 900,- per uke

I lavsesong: 3 300,- per uke

Service- og rengjøringsgebyr: 1 500,- per opphold 

Publisert: 24.05.2022
Tekst: Norsk Skuespillerforbund
Sist oppdatert: 24.05.2022
Foto: Anders Bredmose og Thomas Andersson

Andre saker

Tillitsvalgtseminaret 2023

Helgen 7. og 8. januar var det duket for årets Tillitsvalgtseminar. Vi opplevde en helg fylt med engasjement, nysgjerrighet, gode spørsmål og fin debatt.  «Kjærlighet til kunsten på tvers av ulike organisasjonsmodeller» og «skuespillerens fysiske og psykiske helse», var de overordnede temaene for helgen. Med oss på laget lørdag hadde vi Jørgen Knudsen, Andreas Wiese […]

Ny daglig leder i Norsk skuespillerforbund

Nina Tveit startet i jobben som ny daglig leder i Norsk skuespillerforbund, mandag 2. januar. Ønsker du å bli litt bedre kjent med henne, og ikke har rukket å lese siste utgave av vårt medlemsblad Stikkordet, har vi klippet ut et lite utdrag her. Hvilken jobb kommer du fra? Jeg kommer fra jobben som daglig […]