Har du blitt utsatt for seksuell trakassering?

Skuespillere som har blitt utsatt for seksuell trakassering er velkomne til å ta kontakt med oss.

Du kan ringe oss på 21 02 71 90 eller sende en e-post til nsf@skuespillerforbund.no eller til nestleder Anne E. Kokkinn anne@skuespillerforbund.no

Vi behandler alle henvendelser fortrolig og med full diskresjon.

Retningslinjer for å bekjempe seksuell trakassering

En rekke organisasjoner har gått sammen om retningslinjer for å bekjempe seksuell trakassering i film-, tv-, spill og scenekunstbransjene.

Retningslinjene finner du her: Retningslinjer for å bekjempe seksuell trakassering

Publisert: 01.01.2021
Tekst: Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 15.01.2021
Foto: NSF

Andre saker

Nye smitteverntiltak krever økt kompensasjon

Regjeringen kom med nye smitteverntiltak på gårsdagens pressekonferanse. Norsk Skuespillerforbund (NSF) forventer at regjeringen følger opp med kompensasjon for tapt arbeidsinntekt som følge av de nye smitteverntiltakene.

Mangfold på scene, lerret og skjerm

Skuespiller- og danseralliansen, Norsk Skuespillersenter og Norsk Skuespillerforbund har gleden av å invitere til «Mangfold på scene, lerret og skjerm – en bransjesamtale om arbeidsmarkedet for skuespillere med minoritetsbakgrunn» torsdag 18. november.