Berlinleiligheten

Norsk Skuespillerforbunds 130 kvadratmeter store leilighet i Charlottenburg, Berlin, leies ut på ukesbasis til medlemmer og aktive skuespillere innen film- og tv.

Se ledige datoer for Berlinleiligheten

The reservation is available in this time, please choose another date or time
Om Berlinleiligheten

Den gamle herskapsleiligheten ligger i annen etasje i Kantstraße 63 i Charlottenburg – en veldrevet bygård med 18 leiligheter. Leiligheten består av to soverom, stor stue, fullt utstyrt kjøkken, spisestue, to bad og en balkong. Det er til sammen seks sengeplasser og én barneseng i leiligheten.

 

Leiligheten er utstyrt med det du trenger av kjøkkenutstyr og servise, med sengetøy og håndklær som skiftes av renholder før og etter oppholdet, og med oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Det er trådløst nettverk i hele leiligheten og en TV i stuen.

Hvem kan leie?

Alle medlemmer av Norsk Skuespillerforbund, med unntak av studentmedlemmer og passive medlemmer, kan leie leiligheten i Berlin. Skuespillere som ikke er medlemmer, men som har vært aktive innen film- og tv-produksjon, har også anledning til å søke om opphold.

 

Søkere som ikke har hatt opphold i Berlinleiligheten i løpet av de to siste årene (24 måneder) vil bli prioritert. Søkere som har leid leiligheten i løpet av de siste to årene, vil ikke kunne få bekreftet eventuell ny leie før henholdsvis 8 uker før leieperioden

Opphold

Berlinleiligheten leies ut på ukesbasis (maks. to uker) fra mandag til mandag, med innsjekk fra kl. 15.00 og utsjekk før kl. 10.30.

 

Priser

Medlemmer: Kr 3 500 pr uke.
Ikke-medlemmer: Kr 4 200 pr uke.

 

Service- og rengjøringsgebyr på 1 500,- pr. opphold kommer i tillegg.

 

Vi tar forbehold om at endringer i leieprisen kan forekomme som følge av økte kostnader for NSF.

Bestilling og avbestilling

Forespørsel om reservasjon av leiligheten sendes via utleiekalender. Spørsmål om bestillingen rettes til bestilling@skuespillerforbund.no

 

Leiligheten leies ut fra mandag til mandag (innsjekk fra kl. 15.00 og utsjekk før kl. 10.30) i perioder på maksimum to uker. Dersom leietiden er mindre enn en uke, må det likevel betales leie for hele uken. På grunn av stor pågang vil det ikke være anledning til å leie leiligheten igjen før etter to år. Dersom det er mindre enn to måneder igjen til ledig leieperiode, kan denne regelen fravikes.

 

Leiebeløpet må betales og refunderes ikke ved avbestilling senere enn åtte uker før leieperioden. 

Leiebetingelser