Spaniahuset – Villa Thalia

Som medlem i Norsk Skuespillerforbund har du mulighet til å leie Villa Thalia: Et 110 kvm stort rekkehus 400 meter fra stranden i Costa Blanca, Spania. I kalenderen under ser du ledige uker og kan gjøre en bestilling.

 

Se ledige datoer for Spaniahuset – Villa Thalia

The reservation is available in this time, please choose another date or time
Om Villa Thalia

NSF Spaniahus, også kalt Villa Thalia, er medlemmenes eget feriehus som kan benyttes gjennom hele året. Kjøp av huset ble i sin tid finansiert av Fahlstrøms fond og leie av huset er først og fremst beregnet på medlemmer over 60 år, men er også tilgjengelig for andre medlemmer av Norsk Skuespillerforbund.

 

Boligen er en del av bofellesskapet Albiretes og ligger på Costa Blanca i Albir, Alfaz del Pi kommune, like nord for Benidorm. Adresse: Albiretes nr. 33, Carrer Neptu 22, 03581 Albir, Alfaz del Pí, Alicante.

 

Huset er på 110 kvm og er endeseksjonen av et rekkehus med 33 enheter. 1. etg. består av gang, kjøkken/spisestue, stue og toalett. Det er en stor terrasse utenfor stuen (sørøst-vendt), og liten terrasse ved inngangen (vestvendt). I 2. etg. er det tre soverom med seks sengeplasser (to dobbeltrom og et rom med uttrekkbar seng) og bad med toalett. Et av soverommene har fransk balkong og et har en større balkong som vender mot sør-øst.

 

Villa Thalia er utstyrt med komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin på kjøkkenet, samt annet kjøkkenutstyr som vannkoker, brødrister og kaffetrakter. Vaskemaskin finnes under overbygd arbeidsbenk på terrassen. Det er tv i stuen med norske kanaler og trådløs internett. Det er også tilgang til et velholdt hageanlegg for rekkehusene med svømmebasseng og barnebasseng.

Hvem kan leie?

Alle medlemmer av Norsk Skuespillerforbund, med unntak av studenter og passive medlemmer, kan leie NSF Spaniahus – Villa Thalia.

Det er kun plass til 6 personer i huset. Rommenes størrelse og kapasiteten på bad og kjøkken er ikke egnet til å utvide med provisoriske sengeplasser.

Forespørsel om reservasjon av huset sendes via utleiekalender. Spørsmål om bestillingen sendes på e-post til bestilling@skuespillerforbund.no.

 

Søkere som ikke har hatt opphold i Spaniahuset i løpet av de tre siste årene (36 måneder) vil bli prioritert, mens søkere som har leid huset i løpet av de siste tre årene (36 måneder) får ikke bekreftet eventuell ny leie før henholdsvis åtte uker før ønsket leieperiode.

Opphold

Spaniahuset leies ut på ukesbasis fra søndag ettermiddag (kl. 15.00) til søndag formiddag (kl. 11.00) påfølgende uke(r). Maks to ukers leie.

Når er det ledig?

Se i kalenderen når du gjør en forespørsel. Når du klikker i fra-feltet dukker det opp en kalender som viser ledige start-datoer med grønn bakgrunn. Deretter med et klikk i til-dato, vil du se om det er ledig for å leie i en, eller to uker. Grønne datoer er ledige, og når du har bestemt deg for et tidspunkt, kan du umiddelbart gjøre en bestilling. Først til mølla!

Priser

I høysesong (perioden 1. juni – 30. august, i tillegg til skoleferiene: vinter-, påske-, høst- og juleferie): 4 900,- pr uke

 

I lavsesong: 3 300,- pr uke.

 

Service- og rengjøringsgebyr: 1 500,- pr. opphold 

 

 

Avbestilling

Avbestillingsfrist er åtte uker før leieperiodens start. Leiebeløpet må betales og refunderes ikke ved avbestilling senere enn dette. 

Leiebetingelser