Paroleverksted i Welhavensgate

Vi ønsker våre medlemmer velkommen til paroleverksted!
Stallen, førstkommende Fredag 28. april mellom kl. 17–20.

Skulle du befinne deg i Oslo denne dagen er du hjertelig velkommen – om så kun for å stikke snuten innom. Nærmere informasjon finner du på din krets facebookside.

For påmelding: Send mail til nsf@skuespillerforbund.no
Svarfrist onsdag 26.april

Til alle som ikke befinner seg i Oslo og omegn: Vi oppfordrer samtlige NSF-kretser til å gå i 1. mai tog. Lag gjerne deres eget paroleverksted og/eller bruk pdf-ene med A3 plakater.
De kan du laste ned her.

 

 

Publisert: 25.04.2023
Tekst:
Sist oppdatert: 25.04.2023
Foto: Laine Gundersen

Andre saker

Norsk Skuespillerforbund søker forbundsadvokat/forbundsjurist

Norsk Skuespillerforbund søker etter en forbundsadvokat/forbundsjurist heltid med hovedansvar for bl.a. fagfeltet TV- og film. Dette er en spennende bransje som er i konstant utvikling, og vi står overfor utfordrende oppgaver i tiden fremover som krever nytenkning og pågangsmot. Det er derfor ønskelig at du har noen års erfaring, stor interesse for området og høy […]

Veiledning for en god castingprosess!

Norsk Skuespillerforbund inviterte til et møte mellom castere og skuespillere i mai 2022, etter initiativ fra NSFs kretser og enkeltmedlemmer. Ønsket var å invitere til dialog for å skape en bedre forståelse mellom castere og skuespillere, og enes om retningslinjer for hvordan gode rekrutteringsprosesser kan gjennomføres. På dette møtet ble det nedsatt en arbeidsgruppe bestående […]

WGAs streik går mot slutten

Det er gledelig å se at manusforfatternes streik i USA nå ser ut til å kunne være over, etter 145-dagers varighet. Det som gjenstår er en endelig godkjenning fra fagforeningen og medlemmene, som forventes å skje i løpet av tirsdag 26. – og onsdag 27. september.

Tildeling av midler fra Fond for frilansere

Norsk Skuespillerforbunds Fond for frilansere gir støtte til forprosjekt og teaterproduksjoner av og med frilansmedlemmer i forbundet. Fondet har søknadsfrist 1. april og 1. september hvert år.