Hvem er vi?

Norsk Skuespillerforbund er en interesseorganisasjon og fagforening for profesjonelle skuespillere.

Hva gjør vi?

Vi arbeider for å ivareta skuespillernes kunstneriske, økonomiske og rettslige interesser og rettigheter.

Hva mener vi?

Vi mener at alle skuespillere har rett til anstendige lønns- og arbeidsvilkår, forutsigbarhet og trygge arbeidsmiljø.

Nye smitteverntiltak krever økt kompensasjon

Regjeringen kom med nye smitteverntiltak på gårsdagens pressekonferanse. Norsk Skuespillerforbund (NSF) forventer at regjeringen følger opp med kompensasjon for tapt arbeidsinntekt som følge av de nye smitteverntiltakene.

Hjemmekontor under pandemien

På grunn av koronasituasjonen jobber alle ansatte i Norsk Skuespillerforbund hjemmefra. Vi er tilgjengelige på e-post og mobil mellom kl. 10.00 og 14.00, mandag til fredag. Kontaktinfo finner du her.

Trenger du noen å prate med?

Norsk Skuespillerforbund har inngått et samarbeid med NION for å kunne tilby medlemmer et lavterskeltilbud for å styrke psykisk helse.