Hvem er vi?

Norsk Skuespillerforbund er en interesseorganisasjon og fagforening for profesjonelle skuespillere.

Hva gjør vi?

Vi arbeider for å ivareta skuespillernes kunstneriske, økonomiske og rettslige interesser og rettigheter.

Hva mener vi?

Vi mener at alle skuespillere har rett til anstendige lønns- og arbeidsvilkår, forutsigbarhet og trygge arbeidsmiljø.

Hjemmekontor under pandemien

På grunn av koronasituasjonen jobber alle ansatte i Norsk Skuespillerforbund hjemmefra. Vi er tilgjengelige på e-post og mobil mellom kl. 10.00 og 14.00, mandag til fredag. Kontaktinfo finner du her.

Norsk Skuespillerforbund inngår avtale med Netflix

Norsk Skuespillerforbund og Netflix er glade for å kunne dele nyheten om at partene gjennom godt samarbeid har kommet frem til en rammeavtale. Dette er første gang Norsk Skuespillerforbund inngår en rammeavtale med en strømmeplattform.

Retningslinjer for koronasikker produksjon

Sammen med en rekke andre organisasjoner på filmfeltet har Norsk Skuespillerforbund utarbeidet retningslinjer og en veileder for sikker gjennomføring av audiovisuelle produksjoner.