Kunstnerforsikringen

Kunstnerforsikringens rådgivningstjeneste er tilgjengelig både på telefon og e-post, og har lagt ut oppdatert info om koronautbruddet på nettsidene sine.

Kunstnerforsikringen og korona:

Kunstnerforsikringens rådgivningstjeneste er tilgjengelige både på telefon og e-post, og har lagt ut info om koronautbruddet på nettsidene sine, med lenker til forsikringsselskapenes sider.

Slik kommer du i kontakt med Kunstnerforsikringen:

E-post: forsikring(at)kunstnerforsikringen.no

Nettside: www.kunstnerforsikringen.no

Viktig informasjon fra Tryg om reiseforsikring gjennom Kunstnerforsikringen:

Er du i utlandet og vil hjem nå? Reiseforsikringen kan dekke ekstra kostnader til ombooking eller bestilling av nye billetter. Du trenger ikke kontakte Tryg før du bestiller. UD fraråder nå alle reiser ut av Norge frem til 14. april. Har du kjøpt en reise før 12. mars, kan reiseforsikringen din dekke kostnader med avbestilling. Se Trygs nettsider for mer informasjon.