Norsk Skuespillersenter søker kunstnerisk rådgiver

Norsk Skuespillersenter søker kunstnerisk rådgiver i åremålsstilling.

Norsk skuespillersenter tilbyr kurs og kompetanseheving innen scenekunstfeltet/det audiovisuelle feltet, og har som mål å være profesjonelle skuespilleres førstevalg ved faglig og kunstnerisk utvikling. De ser nå etter en kandidat med sterk kunstnerisk profil, som ønsker å bruke sin kunstneriske kompetanse og sitt engasjement til å sette preg på Norsk Skuespillersenters program de neste 4 årene.
Stillingsprosenten er 60 % med tiltredelse 01.02.2024, og søknadsfristen er 7. desember.
Føler du at dette kan være deg? Sjekk ut stillingen og søk her:
https://skuespillersenter.no/ledig-stilling/

Publisert: 16.11.2023
Tekst: NSF
Sist oppdatert: 08.12.2023
Foto: Norsk Skuespillersenter

Andre saker

Bli med på årets 1. mai-markering!

Nå nærmer det seg 1. mai. Dette er en viktig kampdag hvor vi har muligheten til å vise hvor sterke vi er sammen, og det er en fin anledning til å møte gode kollegaer.

Veiledning for en god castingprosess

Gode råd for å sikre et godt samarbeid mellom skuespillere og castere, og bidra til ryddige og profesjonelle rekrutteringsprosesser i TV- og filmbransjen. 

Signér oppropet; Slå ring om palestinske kunstnere

I samarbeid med Norske Dansekunstnere, kom Norsk Skuespillerforbund den 15.02.2024 med en uttalelse hvor vi solidarisk stilte oss bak kravet fra Palestinian Performing Arts Network og dets medlemsorganisasjoner, som krever umiddelbar løslatelse av urettmessig fengslede palestinske kunstnere.