Norsk Skuespillerforbund
Welhavensgate 1, 0166 OSLO
Tlf: 21 02 71 90
nsf[at]skuespillerforbund.no

Bli medlem – søknadsskjema

Søk om medlemskap i Norsk Skuespillerforbund her!

Vil du bli medlem av forbundet? Fyll ut og send inn dette skjemaet. Medlemskap innvilges på grunnlag av utdanning og praksis. Husk å legge ved vitnemål fra skole, arbeidskontrakter o.l. relevant dokumentasjon:
Ha gjerne pdf-kopier av dine vitnemål/arbeidskontrakter klare til opplasting før du fyller ut skjemaet.

Søknader om medlemskap blir behandlet av administrasjon og styreutvalg en gang i uken. Behandlingstiden ligger vanligvis på maks. to uker.

Når du søker om medlemskap, vil vi behandle dine personopplysninger. Les i vår personvernerklæring om hva vi behandler og hvordan vi behandler opplysningene om deg.

NB! Du må fylle ut skjemaet innen to timer. Hvis du trenger mer tid til å finne alle opplysningene, anbefaler vi at du finner fram opplysningene først, og åpner skjemaet på nytt når du er klar til å fylle det ut.

Når du trykker "send" skal du motta en kvitteringsmelding på at søknaden er mottatt. Dersom dette mot formodning ikke skjer, eller du mottar en feilmelding, vennligst kontakt administrasjonen. Som alternativ, kan du a) forsøke med en annen nettleser, eller b) sende inn søknaden på e-post.

     

Personalia
     

Yrkessituasjon – jeg er:

Angi din yrkessituasjon
     

Tidligere og fremtidige mulige skuespilleroppgaver


 
Vennligst legg ved kopi av dine (opptil tre) siste arbeidskontrakter:
 

Inntekt av skuespillervirksomhet:

  
 

Utdannelse


 

Tidligere/løpende medlemskap: 

Referanser

   
Skriv inn ordet du ser i bildet til venstre og klikk "Send søknad"