Besøk oss

Våre ansatte

Anna Dyrlie Mortensen

Prosjektkoordinator

Anna har ansvar for medlemsbladet Stikkordet og for utleie av NSFs prøvelokaler og ferieleiligheter. Hun har førstelinjekontakt med medlemmene og er kontaktperson for scenekortet og Skuespillerkatalogen.

Eirin Aavik

Juridisk rådgiver

Eirin veileder medlemmer om kontrakter og tariffavtaler i arbeids- og opphavsrettslige spørsmål på film- og tv-området.

Marianne Roland

Medlemskonsulent

Marianne jobber med opptak av medlemmer, kretsarbeid og tillitsvalgte. Hun er koordinator for stipendkomiteen til Statens kunstnerstipend, Fond for frilansere og Vederlagsfondets reise- og studiestipend.

Kristine Sollid Olthuis

Juridisk rådgiver

Kristine veileder medlemmer om kontrakter og tariffavtaler i arbeids- og opphavsrettslige spørsmål på teaterområdet.

Anders Bredmose

Generalsekretær

Anders har ansvar for administrasjonen, avtaler og kontrakter, forhandlinger og internasjonalt arbeid.

Mari Thune Husvik

Informasjonskonsulent

Mari er ansvarlig for NSFs profiler i sosiale medier, nettsider, utsendelse av nyhetsbrev og pressemeldinger.

Forbundsledelsen

Knut Alfsen

Forbundsleder

Knut har ledet forbundets politiske og faglige arbeid siden 2015. Han representerer forbundet utad, er pressetalsperson, leder styremøtene og deltar i forhandlingsmøter og annen møtevirksomhet i inn- og utland.

Anne E. Kokkinn

Nestleder

Anne har vært nestleder i Norsk Skuespillerforbunds styre siden 2015. Hun deltar i forhandlingsutvalg og arbeidsutvalg, og er Norsk Skuespillerforbunds representant i Rettighetsalliansen og kunstnerpolitikkutvalget i Kunstnernettverket.