God morgen skuespillere!

Torsdag 7. mars kl. 09.00 – 10.00 er det duket for en ny God morgen skuespillere! Skattemeldingen skal leveres inn, derfor får du denne gangen tips og hjelp til hvordan det kan gjøres.

Med en sammensatt skuespillerøkonomi, hva er det viktig å tenke på når du skal levere skattemeldingen? En av våre medlemsfordeler er rabatt hos Fiken, og Fiken tilbyr nå et spesialkurs for alle medlemmer. Bruk en time på å lære deg hva som er viktig for å føre skatt riktig. Bli med, om du bruker Fiken eller ikke, her er tips å hente.
Bli med på webinar og lær hvordan du:
– Avslutter og lukker regnskapsåret i Fiken
– Sender inn og signerer skattemeldingen direkte fra Fiken
Velkommen alle medlemmer!
Publisert: 05.03.2024
Tekst:
Sist oppdatert: 11.03.2024
Foto:

Andre saker

Bli med på årets 1. mai-markering!

Nå nærmer det seg 1. mai. Dette er en viktig kampdag hvor vi har muligheten til å vise hvor sterke vi er sammen, og det er en fin anledning til å møte gode kollegaer.

Veiledning for en god castingprosess

Gode råd for å sikre et godt samarbeid mellom skuespillere og castere, og bidra til ryddige og profesjonelle rekrutteringsprosesser i TV- og filmbransjen. 

Signér oppropet; Slå ring om palestinske kunstnere

I samarbeid med Norske Dansekunstnere, kom Norsk Skuespillerforbund den 15.02.2024 med en uttalelse hvor vi solidarisk stilte oss bak kravet fra Palestinian Performing Arts Network og dets medlemsorganisasjoner, som krever umiddelbar løslatelse av urettmessig fengslede palestinske kunstnere.