Gjør som Tiril – bli sett på Årlig audition!

Tenker du som etablert skuespiller at Årlig audition ikke er noe for deg? Tenk om igjen, for Årlig audition er en fin mulighet til å vise deg frem for et vidt spekter av folk i bransjen som trenger skuespillere til nye prosjekter – enten det er til en tv-serie, film, scenekunst eller stemmeskuespill.

Tiril Pharo var en av dem som deltok på Årlig audition som etablert skuespiller, og deler her sin opplevelse av det.

– Hvordan opplevde du å være deltaker på Årlig audition?

– Det var en veldig positiv opplevelse! Ryddig prosess, og med veldig fin stemning i salen. Jeg fikk også masse gode tilbakemeldinger etterpå, og flere jobber som direkte følge av at jeg var med på Årlig audition.

– Hva var dine tanker før du sendte inn en søknad om deltakelse?

– Jeg har gjort mye annet enn skuespillerarbeid, regi og scenetekst og undervisning, i tillegg til å bo litt utenfor Oslo. Jeg antok derfor at folk ikke visste at jeg ville jobbe. At de kanskje hadde glemt meg litt, selv om jeg selvfølgelig ønsker at jeg ligger fremst i pannebrasken til alle alltid. Den viktigste grunnen til at jeg søkte Årlig audition var at en god venninne, som er filmregissør, satt i salen et par år tidligere og snakka så begeistret om alle de etablerte folka hun fikk et nytt forhold til!

– Har det ført til noe i ettertid for deg?

– Jepp, det har ført til flere jobbtilbud, forespørsler og prøvefilminger. Både små og store roller, særlig i tv-serier.

– Jeg var supernervøs, men merka hvor mange år jeg har på baken, den grundige forberedelsen jeg hadde gjort, satt der den skulle. Det var gøy og god stemning i salen – publikum er jo der for å møte oss og se oss! Skikkelig fin mulighet – bruk den! Bli sett!

Les mer: Deltakerkriterier Årlig audition 2021

Søk om plass på Årlig audition

 

Publisert: 20.08.2021
Tekst: Marianne Roland og Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 20.08.2021
Foto: Tiril Pharo

Andre saker

Netflix utvider samarbeidet med Norsk skuespillerforbund tilsvarende det med Norsk Filmforbund – viktige partnerskap for norsk film- og TV-bransje

Oslo, 10. november 2022 – I dag kunngjør Netflix et utvidet samarbeid med Norsk skuespillerforbund til også å omfatte film. Denne avtalen ligner filmavtalen som Norsk Filmforbund og svenske Fackförbundet Scen & Film (The Swedish Union for Performing Arts and Film) kunngjorde tidligere i år. Det nye rammeverket for film åpner for at skuespillere og […]

Pensjonsordningen på teatrene

Det sendes i disse dager ut informasjon fra institusjonsteatrene om de to parallelle pensjonsordningene som nå er opprettet. Dette er hybridpensjon og innskuddspensjon. Vi oppfordrer alle skuespillerne som jobber på institusjonsteater til å lese dokumentene nøye.

Endring av kontingent

Generalforsamlingen traff den 8. mai 2022 vedtak om at kontingentsatsene til Norsk Skuespillerforbund skulle justeres fra og med 1. januar 2023.