Gjør som Tiril – bli sett på Årlig audition!

Tenker du som etablert skuespiller at Årlig audition ikke er noe for deg? Tenk om igjen, for Årlig audition er en fin mulighet til å vise deg frem for et vidt spekter av folk i bransjen som trenger skuespillere til nye prosjekter – enten det er til en tv-serie, film, scenekunst eller stemmeskuespill.

Tiril Pharo var en av dem som deltok på Årlig audition som etablert skuespiller, og deler her sin opplevelse av det.

– Hvordan opplevde du å være deltaker på Årlig audition?

– Det var en veldig positiv opplevelse! Ryddig prosess, og med veldig fin stemning i salen. Jeg fikk også masse gode tilbakemeldinger etterpå, og flere jobber som direkte følge av at jeg var med på Årlig audition.

– Hva var dine tanker før du sendte inn en søknad om deltakelse?

– Jeg har gjort mye annet enn skuespillerarbeid, regi og scenetekst og undervisning, i tillegg til å bo litt utenfor Oslo. Jeg antok derfor at folk ikke visste at jeg ville jobbe. At de kanskje hadde glemt meg litt, selv om jeg selvfølgelig ønsker at jeg ligger fremst i pannebrasken til alle alltid. Den viktigste grunnen til at jeg søkte Årlig audition var at en god venninne, som er filmregissør, satt i salen et par år tidligere og snakka så begeistret om alle de etablerte folka hun fikk et nytt forhold til!

– Har det ført til noe i ettertid for deg?

– Jepp, det har ført til flere jobbtilbud, forespørsler og prøvefilminger. Både små og store roller, særlig i tv-serier.

– Jeg var supernervøs, men merka hvor mange år jeg har på baken, den grundige forberedelsen jeg hadde gjort, satt der den skulle. Det var gøy og god stemning i salen – publikum er jo der for å møte oss og se oss! Skikkelig fin mulighet – bruk den! Bli sett!

Les mer: Deltakerkriterier Årlig audition 2021

Søk om plass på Årlig audition

 

Publisert: 20.08.2021
Tekst: Marianne Roland og Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 20.08.2021
Foto: Tiril Pharo

Andre saker

Bevar Teatervitenskap ved UiB

Norsk Skuespillerforbund er bekymret for at den foreslåtte nedbemanningen vil få store ringvirkninger for hele det Norske scenekunstfeltet.

Tillitsvalgtseminaret 2023

Helgen 7. og 8. januar var det duket for årets Tillitsvalgtseminar. Vi opplevde en helg fylt med engasjement, nysgjerrighet, gode spørsmål og fin debatt.  «Kjærlighet til kunsten på tvers av ulike organisasjonsmodeller» og «skuespillerens fysiske og psykiske helse», var de overordnede temaene for helgen. Med oss på laget lørdag hadde vi Jørgen Knudsen, Andreas Wiese […]

Ny daglig leder i Norsk skuespillerforbund

Nina Tveit startet i jobben som ny daglig leder i Norsk skuespillerforbund, mandag 2. januar. Ønsker du å bli litt bedre kjent med henne, og ikke har rukket å lese siste utgave av vårt medlemsblad Stikkordet, har vi klippet ut et lite utdrag her. Hvilken jobb kommer du fra? Jeg kommer fra jobben som daglig […]