Gjør som Tiril – bli sett på Årlig audition!

Tenker du som etablert skuespiller at Årlig audition ikke er noe for deg? Tenk om igjen, for Årlig audition er en fin mulighet til å vise deg frem for et vidt spekter av folk i bransjen som trenger skuespillere til nye prosjekter – enten det er til en tv-serie, film, scenekunst eller stemmeskuespill.

Tiril Pharo var en av dem som deltok på Årlig audition som etablert skuespiller, og deler her sin opplevelse av det.

– Hvordan opplevde du å være deltaker på Årlig audition?

– Det var en veldig positiv opplevelse! Ryddig prosess, og med veldig fin stemning i salen. Jeg fikk også masse gode tilbakemeldinger etterpå, og flere jobber som direkte følge av at jeg var med på Årlig audition.

– Hva var dine tanker før du sendte inn en søknad om deltakelse?

– Jeg har gjort mye annet enn skuespillerarbeid, regi og scenetekst og undervisning, i tillegg til å bo litt utenfor Oslo. Jeg antok derfor at folk ikke visste at jeg ville jobbe. At de kanskje hadde glemt meg litt, selv om jeg selvfølgelig ønsker at jeg ligger fremst i pannebrasken til alle alltid. Den viktigste grunnen til at jeg søkte Årlig audition var at en god venninne, som er filmregissør, satt i salen et par år tidligere og snakka så begeistret om alle de etablerte folka hun fikk et nytt forhold til!

– Har det ført til noe i ettertid for deg?

– Jepp, det har ført til flere jobbtilbud, forespørsler og prøvefilminger. Både små og store roller, særlig i tv-serier.

– Jeg var supernervøs, men merka hvor mange år jeg har på baken, den grundige forberedelsen jeg hadde gjort, satt der den skulle. Det var gøy og god stemning i salen – publikum er jo der for å møte oss og se oss! Skikkelig fin mulighet – bruk den! Bli sett!

Les mer: Deltakerkriterier Årlig audition 2021

Søk om plass på Årlig audition

 

Publisert: 20.08.2021
Tekst: Marianne Roland og Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 20.08.2021
Foto: Tiril Pharo

Andre saker

SLÅ RING OM PALESTINSKE SCENEKUNSTNERE

Norsk Skuespillerforbund og Norske Dansekunstnere ønsker å uttrykke solidaritet med det palestinske folk og våre kollegaer og kunstneriske søsterorganisasjoner i Palestina, etter fire måneder med krig i Gaza og økende voldsbruk på Vestbredden. Vi er sterkt bekymret for at voldsbruken ikke har avtatt etter at den internasjonale domstolen i Haag innførte hastetiltak på Gazastripen. Som […]

Vi søker jurist

Norsk Skuespillerforbund representerer i dag profesjonelle skuespillere innen ulike områder som teater, film, tv, reklame, voice, dubbing mm. Vi ivaretar hovedsakelig medlemmenes kontraktsrettslige-, arbeidsrettslige- og opphavsrettslige interesser innen de ulike områdene. I tillegg behandler vi også de fleste andre juridiske spørsmål.

Ny ordning for reise- og studiestipend

Planlegger du å delta på arrangementer, kurs/seminarer, workshops og studieturer med faglig innhold? Da kan du søke Norsk Skuespillerforbunds reise- og studiestipend.

Mobiliser for ytringsfrihet

Nominer deg selv, eller noen andre, til et spennende program som ønsker å mobilisere unge mennesker til kampen for ytringsfrihet.

Alternativ kunstnermelding

Torsdag 18.01.2024 la en samlet gruppe kunstnerorganisasjoner frem en alternativ kunstnermelding. Denne kommer som et svar på stortingsmeldingen «Kunstnarkår» Meld. St. 22 (2022–2023), som ble utgitt høsten 2023.