Frokostmøte med NSF og NoDa

Onsdag 23. juni inviterer Norsk Skuespillerforbund og Norske Dansekunstnere til digitalt frokostmøte om hets og trakassering av kunstnere.

Dagens kunstnere generelt og scenekunstnerne spesielt, blir i økende grad og med økt frekvens utsatt for hets og hatefulle ytringer.

Denne trakasseringen foregår i stor grad på Internett, via nettmagasiner og hos nettaktivister, som ofte er uten redaksjonelle forpliktelser, men sendes også direkte til kunstneren.

Hvilke konsekvenser har dette, hva er i spill og hva gjør vi nå?

Bli med på digitalt frokostmøte onsdag 23. juni kl. 09.00 – 10.00 der vi tar opp disse problemstillingene.

Anne E. Kokkinn, nestleder i Norsk Skuespillerforbund, leder møtet, og Kristine Karåla Øren, forbundsleder Norske Dansekunstnere, holder innlegg for oss.

Påmelding

Fyll ut skjemaet under for å melde deg på frokostmøtet. Møtet er kun åpent for medlemmer av NoDa og NSF. Du vil få tilsendt en e-post med lenke til møtet i forkant.Påmeldingsfrist: 20. juni

Publisert: 10.06.2021
Tekst: Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 10.06.2021
Foto: Unsplash - Inner Cold Field

Andre saker

God morgen, tillitsvalgte!

Vi lanserer en lavterskel morgenkaffeprat mellom de tillitsvalgte landet rundt og noen av oss tilhørende kontoret i Oslo.