Fri trening i to måneder

Nå får du som medlem av NSF fri trening på SATS i to måneder. Du får i tillegg fri innmelding og 15 % rabatt på videre treningsmedlemskap.

Norsk Skuespillerforbund har en avtale med SATS som gir medlemmer god pris på trening. Nå kan du få fri trening i to måneder ved tegning av treningsmedlemskap.

Slik går du frem:
  1. Klikk deg inn på SATS sine nettsider for å sette sammen treningsmedlemskapet ditt. Velg «bedriftsrabatt», oppgi Norsk Skuespillerforbund som arbeidsgiver og oppgi rabattkoden. Rabattkoden finner du i NSFs månedlige nyhetsbrev, eller ved å henvende deg til nsf@skuespillerforbund.no
  2. Besøk ditt nærmeste SATS-senter, og medarbeiderne i resepsjonen vil hjelpe deg med tilpasning av medlemskapet. Oppgi rabattkoden. Rabattkoden finner du i NSFs månedlige nyhetsbrev, eller ved å henvende deg til nsf@skuespillerforbund.no

NB: Tilbudet gjelder frem til 21. september 2020 og gjelder kun nye SATS-medlemskap med bindingstid i 12 måneder.

Publisert: 24.08.2020
Tekst: Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 30.09.2020
Foto: SATS

Andre saker

Norsk Skuespillerforbund inngår avtale med Netflix

Norsk Skuespillerforbund og Netflix er glade for å kunne dele nyheten om at partene gjennom godt samarbeid har kommet frem til en rammeavtale. Dette er første gang Norsk Skuespillerforbund inngår en rammeavtale med en strømmeplattform.

Hjemmekontor under pandemien

På grunn av koronasituasjonen jobber alle ansatte i Norsk Skuespillerforbund hjemmefra. Vi er tilgjengelige på e-post og mobil mellom kl. 10.00 og 14.00, mandag til fredag. Kontaktinfo finner du her.