Fri trening i to måneder

Nå får du som medlem av NSF fri trening på SATS i to måneder. Du får i tillegg fri innmelding og 15 % rabatt på videre treningsmedlemskap.

Norsk Skuespillerforbund har en avtale med SATS som gir medlemmer god pris på trening. Nå kan du få fri trening i to måneder ved tegning av treningsmedlemskap.

Slik går du frem:
  1. Klikk deg inn på SATS sine nettsider for å sette sammen treningsmedlemskapet ditt. Velg «bedriftsrabatt», oppgi Norsk Skuespillerforbund som arbeidsgiver og oppgi rabattkoden. Rabattkoden finner du i NSFs månedlige nyhetsbrev, eller ved å henvende deg til nsf@skuespillerforbund.no
  2. Besøk ditt nærmeste SATS-senter, og medarbeiderne i resepsjonen vil hjelpe deg med tilpasning av medlemskapet. Oppgi rabattkoden. Rabattkoden finner du i NSFs månedlige nyhetsbrev, eller ved å henvende deg til nsf@skuespillerforbund.no

NB: Tilbudet gjelder kun nye SATS-medlemskap med bindingstid i 12 måneder.

Publisert: 24.08.2020
Tekst: Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 24.08.2020
Foto: SATS

Andre saker

Nye æresmedlemmer i Norsk Skuespillerforbund

Norsk Skuespillerforbunds generalforsamling utnevner hvert år nye æresmedlemmer. I år går den høythengende utmerkelsen til de tre skuespillerne Kari Onstad Winge, Linda Tørklep og Liv Aakvik.

Hovedoppgjøret 2020 er i gang

Hovedoppgjøret i 2020 ble utsatt til august på grunn av korona. Norsk Skuespillerforbund går i forhandlinger med Spekter på teatersektoren 16. september.