Fri trening i en måned

Nå får du som medlem av NSF fri trening på SATS i 1 måned. Du får i tillegg fri innmelding og 15 % rabatt på videre treningsmedlemskap.

Norsk Skuespillerforbund har en avtale med SATS som gir medlemmer god pris på trening. Nå kan du få fri trening i 1 måned + fri innmelding ved tegning av treningsmedlemskap.

Slik går du frem:
  1. Klikk deg inn på SATS sine nettsider for å sette sammen treningsmedlemskapet ditt. Velg «bedriftsrabatt», oppgi Norsk Skuespillerforbund som arbeidsgiver og oppgi rabattkoden. Rabattkoden finner du i NSFs månedlige nyhetsbrev, eller ved å henvende deg til nsf@skuespillerforbund.no
  2. Besøk ditt nærmeste SATS-senter, og medarbeiderne i resepsjonen vil hjelpe deg med tilpasning av medlemskapet. Oppgi rabattkoden. Rabattkoden finner du i NSFs månedlige nyhetsbrev, eller ved å henvende deg til nsf@skuespillerforbund.no

NB: Tilbudet gjelder til og med 7. februar ved 12 måneders binding for nye medlemmer. SATS spanderer innmeldingsavgiften på kr 250,- som ellers pålegges alle nye innmeldinger.

Publisert: 17.01.2022
Tekst: Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 17.01.2022
Foto: SATS

Andre saker

God morgen, tillitsvalgte!

Vi fortsetter den digitale morgenkaffepraten mellom de tillitsvalgte landet rundt og noen av oss tilhørende kontoret i Oslo.

Nye smitteverntiltak krever økt kompensasjon

Regjeringen kom med nye smitteverntiltak på gårsdagens pressekonferanse. Norsk Skuespillerforbund (NSF) forventer at regjeringen følger opp med kompensasjon for tapt arbeidsinntekt som følge av de nye smitteverntiltakene.