Fri trening i en måned

Nå får du som medlem av NSF fri trening på SATS i 1 måned. Du får i tillegg fri innmelding og 15 % rabatt på videre treningsmedlemskap.

Norsk Skuespillerforbund har en avtale med SATS som gir medlemmer god pris på trening. Nå kan du få fri trening i 1 måned + fri innmelding ved tegning av treningsmedlemskap.

Slik går du frem:
  1. Klikk deg inn på SATS sine nettsider for å sette sammen treningsmedlemskapet ditt. Velg «bedriftsrabatt», oppgi Norsk Skuespillerforbund som arbeidsgiver og oppgi rabattkoden. Rabattkoden finner du i NSFs månedlige nyhetsbrev, eller ved å henvende deg til nsf@skuespillerforbund.no
  2. Besøk ditt nærmeste SATS-senter, og medarbeiderne i resepsjonen vil hjelpe deg med tilpasning av medlemskapet. Oppgi rabattkoden. Rabattkoden finner du i NSFs månedlige nyhetsbrev, eller ved å henvende deg til nsf@skuespillerforbund.no

NB: Tilbudet gjelder til og med 7. februar ved 12 måneders binding for nye medlemmer. SATS spanderer innmeldingsavgiften på kr 250,- som ellers pålegges alle nye innmeldinger.

Publisert: 17.01.2022
Tekst: Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 17.01.2022
Foto: SATS

Andre saker

Norsk Skuespillerforbund fordømmer invasjonen

Russlands invasjon av Ukraina strider mot folkeretten og påfører mennesker store lidelser i lang tid framover. Norsk Skuespillerforbund fordømmer invasjonen på det sterkeste og støtter ukrainernes kamp for frihet og selvstendighet.