Det nye Scenekortet er her!

Scenekortet for sesongen 2020/2021 ble onsdag tilgjengelig for medlemmer av Norsk Skuespillerforbund.

En SMS-lenke til det elektroniske Scenekortet for sesongen 2020/2021 ble i dag sendt ut til alle våre medlemmer. Scenekortet kan lastes ned som en webapp på din smarttelefon. Er du usikker på hvordan du gjør dette, kan du lese instruksjoner for hvordan bruke Scenekortet som webkort her.

Medlemmer som ikke har smarttelefon eller av andre grunner ønsker å få Scenekortet i fysisk format, kan gi beskjed om dette til administrasjonen. De som tidligere har hatt fysisk Scenekort behøver ikke å gi beskjed på nytt og vil få kortet sitt tilsendt i posten i løpet av de neste ukene.

Har du ikke mottatt en SMS med lenke til Scenekortet ditt eller ønsker du å bestille et fysisk kort? Ta kontakt med Anna Dyrlie på e-post anna@skuespillerforbund.no.

Publisert: 07.10.2020
Tekst: Anna Dyrlie Johnsen
Sist oppdatert: 07.10.2020
Foto: NTO (Norsk teater- og orkesterforening

Andre saker

Forlik i saken om «The Book of Mormon» på Kilden

Nyttårsaften undertegnet Det Norske Teatret (DNT) og Norsk Skuespillerforbund (NSF) en avtale om ulempekompensasjon for skuespillerne som medvirket i «The Book of Mormon» på Kilden Teater i Kristiansand våren 2018.

Velkommen til digitalt Åpent hus

Fredag 8. januar inviterer vi sammen med Norsk Skuespillersenter, Skuespiller- og danseralliansen og Norske dansekunstnere til Åpent hus – denne gangen digitalt.