Trenger du noen å prate med?

Norsk Skuespillerforbund har inngått et samarbeid med NION for å kunne tilby medlemmer et lavterskeltilbud for å styrke psykisk helse.

Skadebegrensning – ikke almisser

Sylvi Listhaug mener støtteordningene til kulturlivet i forbindelse med pandemien er urettferdige, men hvem har sagt at slik støtte skal fordeles etter et rettferdighetsprinsipp?

Norsk Skuespillerforbund inngår avtale med Netflix

Norsk Skuespillerforbund og Netflix er glade for å kunne dele nyheten om at partene gjennom godt samarbeid har kommet frem til en rammeavtale. Dette er første gang Norsk Skuespillerforbund inngår en rammeavtale med en strømmeplattform.

Hjemmekontor under pandemien

På grunn av koronasituasjonen jobber alle ansatte i Norsk Skuespillerforbund hjemmefra. Vi er tilgjengelige på e-post og mobil mellom kl. 10.00 og 14.00, mandag til fredag. Kontaktinfo finner du her.

Forlik i saken om «The Book of Mormon» på Kilden

Nyttårsaften undertegnet Det Norske Teatret (DNT) og Norsk Skuespillerforbund (NSF) en avtale om ulempekompensasjon for skuespillerne som medvirket i «The Book of Mormon» på Kilden Teater i Kristiansand våren 2018.

Velkommen til digitalt Åpent hus

Fredag 8. januar inviterer vi sammen med Norsk Skuespillersenter, Skuespiller- og danseralliansen og Norske dansekunstnere til Åpent hus – denne gangen digitalt.
Skuespillere i Kardemomme By

Enige om samarbeidsavtale

Norsk Skuespillerforbund og Kristiansand Dyrepark er enige om en samarbeidsavtale som regulerer lønn og arbeidsvilkår for skuespillerarbeid i parken.

Enighet mellom Norsk Skuespillerforbund og Spekter

Tirsdag 27. oktober kl. 23.26 ble protokollen for hovedoppgjøret mellom NSF og Spekter på teatersektoren for 2020 undertegnet. Forhandlingsresultatet ble sendt til alle stemmeberettigede medlemmer på uravstemning, og resultatet er nå godkjent.