Enighet mellom Norsk Skuespillerforbund og Spekter

Tirsdag 27. oktober kl. 23.26 ble protokollen for hovedoppgjøret mellom NSF og Spekter på teatersektoren for 2020 undertegnet. Forhandlingsresultatet sendes til alle stemmeberettigede medlemmer på uravstemning.

Nye æresmedlemmer i Norsk Skuespillerforbund

Norsk Skuespillerforbunds generalforsamling utnevner hvert år nye æresmedlemmer. I år går den høythengende utmerkelsen til de tre skuespillerne Kari Onstad Winge, Linda Tørklep og Liv Aakvik.

Hovedoppgjøret 2020 er i gang

Hovedoppgjøret i 2020 ble utsatt til august på grunn av korona. Norsk Skuespillerforbund går i forhandlinger med Spekter på teatersektoren 16. september.

Reduserte åpningstider

På grunn av koronasituasjonen vil NSF-kontoret ha reduserte åpningstider i en periode fremover. Kontoret er nå bemannet mellom kl. 10.00 og 14.00, mandag til fredag.

Fri trening i to måneder

Nå får du som medlem av NSF fri trening på SATS i to måneder. Du får i tillegg fri innmelding og 15 % rabatt på videre treningsmedlemskap.

Ny rapport om koronakrisens virkninger

Kulturrådets rapport «Koronakrisens virkninger på kultursektoren» foreligger nå, med resultatene fra spørreundersøkelsen Norsk Skuespillerforbunds medlemmer bidro til.