Nye æresmedlemmer i Norsk Skuespillerforbund

Norsk Skuespillerforbunds generalforsamling utnevner hvert år nye æresmedlemmer. I år går den høythengende utmerkelsen til de tre skuespillerne Kari Onstad Winge, Linda Tørklep og Liv Aakvik.

Hovedoppgjøret 2020 er i gang

Hovedoppgjøret i 2020 ble utsatt til august på grunn av korona. Norsk Skuespillerforbund går i forhandlinger med Spekter på teatersektoren 16. september.

Reduserte åpningstider

På grunn av koronasituasjonen vil NSF-kontoret ha reduserte åpningstider i en periode fremover. Kontoret er nå bemannet mellom kl. 10.00 og 14.00, mandag til fredag.

Fri trening i to måneder

Nå får du som medlem av NSF fri trening på SATS i to måneder. Du får i tillegg fri innmelding og 15 % rabatt på videre treningsmedlemskap.

Ny rapport om koronakrisens virkninger

Kulturrådets rapport «Koronakrisens virkninger på kultursektoren» foreligger nå, med resultatene fra spørreundersøkelsen Norsk Skuespillerforbunds medlemmer bidro til.

Retningslinjer for koronasikker produksjon

Sammen med en rekke andre organisasjoner på filmfeltet har Norsk Skuespillerforbund utarbeidet retningslinjer og en veileder for sikker gjennomføring av audiovisuelle produksjoner.
Bilde av forbundsleder Knut Alfsen

NSF kritisk til permitteringer

Norsk Skuespillerforbund er kritisk til hvordan flere av de offentlig støttede teatrene har gått til permittering av skuespillere i forbindelse med koronakrisen. NSF mener både grunnlaget for permitteringene og drøftingene med de tillitsvalgte flere steder har vært mangelfull.