Ny lønnsundersøkelse blant kunstnere

Kulturrådet har satt i gang en ny lønnsundersøkelse blant kunstnere, for å kartlegge kunstnernes økonomiske situasjon. Telemarksforsking har fått i oppdrag å gjennomføre undersøkelsen.

 

Sist gang en slik undersøkelse ble gjennomført i regi av Kulturrådet var i 2008 og 2014, og vi er derfor veldig glade for at skuespillernes og kunstnernes økonomiske situasjon blir kartlagt i en oppdatert undersøkelse. Vi er avhengig av gode tall for å jobbe politisk for å styrke skuespillernes inntekt og arbeidsforhold, og da er det helt avgjørende at så mange som mulig bidrar for å få et riktig bilde av kunstnernes økonomiske situasjon.

Norsk Skuespillerforbund deler ikke ut medlemmenes personopplysninger til andre organisasjoner, og vi ber deg derfor om å følge lenken vi har sendt på e-post til alle medlemmer for å delta i undersøkelsen.

NB: Hvis du samtykker til å delta, må du oppgi kontaktinformasjon for å få undersøkelsen tilsendt.

Vi håper så mange som mulig ønsker å bidra!

 

Publisert: 31.08.2021
Tekst: Mari Thune Husvik
Sist oppdatert: 31.08.2021
Foto: Colin Watts / Unsplash

Andre saker

Veiledning for en god castingprosess

Gode råd for å sikre et godt samarbeid mellom skuespillere og castere, og bidra til ryddige og profesjonelle rekrutteringsprosesser i TV- og filmbransjen. 

Bli med på årets 1. mai-markering!

Nå nærmer det seg 1. mai. Dette er en viktig kampdag hvor vi har muligheten til å vise hvor sterke vi er sammen, og det er en fin anledning til å møte gode kollegaer.