Skuespiller- og danseralliansen skal ansette 24 nye kunstnere

Fra ca. 1. mai vil 24 nye kunstnere ansettes. Søknadsportalen er åpen fra 2. februar til 2.mars.

Er du danser eller skuespiller som jobber i midlertidige ansettelser eller oppdrag?

Ønsker du å utvikle deg ved å styrke kompetansen din gjennom bl.a. kurs og workshops i periodene mellom jobber?

Vi tilbyr fast tilhørighet, kolleger og inntekt i periodene mellom dine midlertidige ansettelser. Skuespiller- og danseralliansen har fått en økning på 6 millioner kroner i 2017 som følge av budsjettavtalen mellom KrF, Venstre, Høyre og FrP. Det gjennomføres derfor en ny søknadsrunde våren 2017. Søknadsportalen er åpen fra 2. februar til 2.mars.

Fra ca 1. mai vil 24 kunstnere ansettes. Dersom økonomien tillater det vil styret vurdere eventuelle flere ansettelser senere i 2017. Disse vil da foretas på bakgrunn av søknadsrunden våren 2017.

Fra 2. februar finner du lenke til søknadsportalens logg-in side på vår nettside

Se nettsiden for søknadskriterier, Q & R og informasjon om hva ansettelsen innebærer.
Dansere legger inn siste 6 års yrkesaktivitet, skuespillere siste 8 års yrkesaktivitet i søknaden.

Søkere fra tidligere søknadsrunder skal benytte tidligere søknad og bygge videre på den.

Informasjonsmøter:

Bergen:  3. februar kl 15 – 1630 i Tivoli, Cornerteateret, Kong Christian Fredriks plass 4
Oslo:      8. februar kl 18-1930, Prøvesalen, Welhavensgate 1.
Oslo:     14.februar kl 13-1430, Prøvesalen, Welhavensgate 1.

Ved spørsmål, kontakt oss på e-post:  post(at)skuda.no eller telefon 22 46 15 35.

Velkommen med søknad om ansettelse i Skuespiller- og danseralliansen!

Skuespiller- og danseralliansen skal tilrettelegge for bærekraftige kunstnerkarrierer.
Skuespiller- og danseralliansen retter seg mot dansere og skuespillere som arbeider i midlertidige ansettelser, engasjementer eller oppdrag, i bransjen kalt "frilans". Som ansatt har du alliansen som arbeidsgiver i periodene mellom kunstneriske ansettelser/engasjementer. For tiden er 32 kunstnere ansatt.