Vil du være representant i fagutvalg for fond og stiftelser?

NSF blir årlig bedt om å oppnevne kandidater til verv i ulike stipendordninger. Nå lager vi en "pool" med skuespillere som kunne tenke seg å stille som kandidater til ulike verv.

NSF blir årlig bedt om å oppnevne kandidater til verv i ulike stipendordninger som Statens Kunstnerstipend, ulike støtteordninger i Kulturrådet, Fond for lyd og bilde, Fond for utøvende kunstnere og mange flere. Å sitte i disse komiteene innebærer ofte mye arbeid med lesing av søknader og deltakelse i komitémøter, og man må på forhånd også sjekke habilitetsbestemmelsene for det aktuelle vervet. Men det gir en innsikt som er veldig nyttig å ta med seg, i systemene som omgir oss og hvordan behandlingen av søknader foregår.

Er dette interessant for deg, og har du lyst til å være på liste over kandidater vi kan foreslå? Send en e-post til marianne(at)skuespillerforbund.no

Dette er ikke forpliktende, og vi kontakter deg før vi foreslår navnet ditt.