Kunstnerpakken: din guide til skatt og økonomi

Norsk Skuespillerforbund har avtale med skatteskribent Otto Risanger. Avtalen innebærer at alle medlemmer får tilgang til Kunstnerpakken, seks e-bøker om skatt og økonomi for kunstnere.

Kunstnerpakken 2018 om skatt og økonomi foreligger nå, med seks e-bøker, oppdatert til 2017-18-regler, og med full tilgang for våre medlemmer.

Følgende seks bøker inngår i Kunstnerpakken:

• Kunstnere og skatt: Fradragsmuligheter
  • Næringsoppgaven – gjør-det-selv
  • Sykepenger og trygd
  • Moms – ikke moms?
  • Beste selskapsform – Fordeler og ulemper
  • Lønn, frilans, næring: Hva er best – når?

Les hvor du vil

Alle e-bøkene kan leses både i pdf- og epub-format ut fra hva den enkelte selv foretrekker. En av fordelene med epub-formateter at innholdet kan leses på flere plattformer: Mobil, brett, pc osv.

De fleste leser sine e-bøker (ePub-filer) ved hjelp av programmet My Digital Editions. Det kan lastes ned gratis her: http://www.adobe.com/products/digital-editions/download.html

De som ønsker det, kan lese e-boka som en vanlig PDF-fil.

Kontakt oss for innloggingsinfo

Innloggingsinformasjon er sendt alle medlemmer per e-post. Har du ikke passord, kontakt administrasjonen i NSF for å få opplysningene  du trenger for å logge deg inn og lese Kunstnerpakken.

E-bøkene lastes ned her

Dette sier mediene om Risanger:

- Otto Risanger kalles både skatteguru og folkets økonomiprofet. Fordelen med Risangers framstilling er at den er forståelig for ikke-økonomer, nyttig og troverdig. KK mener: Skaff deg denne boka og få bedre oversikt over økonomien din. Du sparer fort inn igjen de hundrelappene den koster. Karakter: 5 poeng av 5 mulige. (Kvinner og Klær)

-Risanger lever i høyeste grad opp til det journalistiske slagord "på DIN side". (Dagbladet)

-Otto Risanger anses av mange som Norges beste skatteekspert for småbedriftsledere. (Etablerer-ABC’n)

- Ikke før har Finansdepartementet flyttet på et komma i en fradragsregel, så er Otto Risanger der med et nytt kapittel om emnet. (Dagens Næringsliv)

- Norges fremste skatteekspert … Otto Risanger er en uovertruffen ener innenfor området økonomi. For over 25 år siden skrev han boka «Pengeboka», som har vært som en bibel å regne i personlig økonomi-sammenheng. Han har gitt ut mer enn 100 økonomibøker og har vært økonomispaltist både i Dagbladet og VG. Nå driver Risanger driver sitt eget Ebokforlag og er informasjonsleverandør av nyhetsartikler og tips om blant annet skatt, økonomi, lønn, personal, familiejus og småbedrift/eget firma. (Neste Klikk, ABC Startsidens nettmagasin)