Norsk Skuespillerforbund
Welhavensgate 1, 0166 OSLO
Tlf: 21 02 71 90
nsf[at]skuespillerforbund.no
" />

Skuespillerleilighet i Berlin

Norsk Skuespillerforbunds 130 kvadratmeter store leilighet i Charlottenburg leies ut på ukesbasis til aktive skuespillere.

Den gamle herskapsleiligheten ligger i annen etasje i Kantstraße 63 i Charlottenburg – en veldrevet bygård med atten leiligheter. Den består av fire rom, kjøkken og to bad. Arealet er på 130 m2 og taket har original stukkatur. 

Kantstraße er en levende sentrumsgate. I første etasje i bygården ligger en italiensk restaurant og rett over gaten et bakeri. Du kan følge gaten rett inn i hjertet av gamle Vest-Berlin. En rekke spennende teater, opera, galleri og konsert arenaer ligger også innen gangavstand.
S- og U-banen stopper like ved, det samme gjelder toget fra flyplassen. Hvis du er heldig, får du en svært billig flybillett til Berlin. (Air BerlinNorwegian og SAS tilbyr alle turer til Berlin.)

Leiligheten leies ut fra mandag til mandag i perioder på maksimum to uker. Aktive medlemmer av skuespillerforbundet (ikke elevmedlemmer og passive medlemmer) og skuespillere som har vært aktive innen film- og tv-produksjon har anledning til å søke om opphold.  

Priser

Pris for medlemmer: 2700 kr. per uke 
Pris for ikke-medlemmer: 3200 kr per uke 
Rengjøringsutgifter på 500 kr. per opphold kommer i tillegg.

Prisene gjelder fra og med 1. januar 2017.

Reservasjon

Reserver leiligheten ved å sende en e-post til Anna Dyrlie Johnsen i forbundets sekretariat: anna(at)skuespillerforbund.no

Leiligheten reserveres etter "først til mølla - prinsippet".
 

Retningslinjer for utleie

Leietid: Fra mandag til mandag. Innsjekk fra kl. 12.30 og utsjekk før kl. 09.30.
(Dersom leietiden er mindre enn en uke, må det likevel betales leie for hele uken.)
Maksimum leietid: 2 uker

Leier får disponere hele leiligheten under oppholdet, slik at det er anledning til å invitere med seg familie og venner uten tillegg i ukeleien. Antall beboere er begrenset av antall sengeplasser, som p.t. er 6 (to dobbeltsenger, en dobbelt sovesofa).

Bestilling:

  • Alle aktive medlemmer av Norsk Skuespillerforbund (ikke elevmedlemmer og passive medlemmer) kan få opphold i huset etter skriftlig søknad (e-post).
  • Skuespillere som ikke er medlemmer i forbundet, men som har vært aktive inne film- og tv-produksjon, har også anledning til å søke opphold på samme linje som medlemmer, men til noe høyere husleie.
  • Søknader om opphold vurderes av sekretariatet, etter fullmakt fra styret. Søknader kan sendes NSF hele året. Søknadene imøtekommes etter prinsippet om ”først til mølla”.
  • Leiligheten er endelig reservert når husleie/rengjøringsutgifter er kommet inn på forbundets konto.

Ansvar:

  • Er leieperioden bekreftet av leietaker, og kontrakt og faktura sendt, vil det ved en evt. avbestilling bli belastet et avbestillingsgebyr på kr 300. Som hovedregel ingen refusjon ved avbestilling senere enn tre uker før utleieperiode.
  • Leiligheten skal holdes i orden, og se akseptabel ut ved avreise.
  • Husordensreglene for Sameiet Kantstrasse må respekteres. Evt. klager fra sameiet på brudd på husordensregler vil få konsekvenser for fremtidig leie.
  • All skade på hus eller innbo må meldes til NSF. Selvforskyldt skade betales av leieren, som sørger for oppretting av skaden. Dette gjelder også skade forvoldt mot sameiets eiendom.
  • Tap av nøkler betales med kr. 500,-.