Norsk Skuespillerforbund
Welhavensgate 1, 0166 OSLO
Tlf: 21 02 71 90
nsf[at]skuespillerforbund.no
Forbundets nye generalsekretær er på plass

Forbundets nye generalsekretær er på plass

Anders Bredmose tar over stillingen som generalsekretær etter Eirik Djønne, og begynte i jobben 17. oktober.

Etter at Eirik Djønne meldte at han går av med pensjon ved nyttår, måtte Norsk Skuespillerforbund se seg om etter hans etterfølger. Valget falt på Anders Bredmose, som tiltrådte stillingen 17. oktober. Djønne fortsetter som forbundsadvokat fram til årsskiftet. 

Bredmose har vært juridisk fagsjef i Virke Produsentforeningen. Han har tidligere jobbet for den danske produsentforeningen, og er utdannet jurist ved Københavns universitet. 

– Hva har du rukket å gjøre så langt?

– Jeg har møtt, og gjort meg kjent med de mange gode medarbeiderne i NSF. Jeg har blitt satt inn i aktuelle saker og utfordringer som NSF står overfor. Jeg har tatt imot konkrete henvendelser fra medlemmer, og hjulpet dem med deres utfordringer, sier Anders.

Variert arbeidshverdag

Jobben som generalsekretær består blant annet i ha administrativ ansvar for sekretariatet i forbundet, forhandlinger med arbeidsgiverorganisasjonene og kontrakts- og avtalerådgivning for medlemmer. Det er nok av saker å holde på med til enhver tid:

– Jeg kommer til å jobbe med de aktuelle mindre og større saker som er på gang. Særlig på teaterområdet er det mange ting på gang, og jeg gleder meg til å komme i gang med dette. Jeg kommer til å ta en gjennomgang av arbeidsrutinene våre i administrasjonen, og se på områder hvor vi kan gjøre det enda bedre enn vi gjør det i dag, og kanskje nye vi bør ta tak i. Sammen med styret skal det legges en langsiktig strategi for det politiske arbeidet, og for vår interne og eksterne kommunikasjon og synligheten av organisasjonen.  

Anders når du på telefon 21 02 71 94 eller e-post anders(at)skuespillerforbund.no