Trenger du reiseforsikring?

Som medlem i Skuespillerforbundet får du rimelig reiseforsikring gjennom Kunstnerforsikringen. Den dekker deg både på ferie og turné.

Gjennom Kunstnerforsikringen kan du få en meget god og prisgunstig reiseforsikring som gjelder hele året. Ikke bare på utenlandsturer, men også på tur til hytta, til butikken eller for eksempel på skitur. Den dekker deg også på turné i jobbsammenheng.

Reiseforsikringen dekker ikke bare deg, men også hele familien. For deg, din ektefelle/samboer og barn koster forsikringen kr 1 288 per år. Reiseforsikring for én person koster kr 967 per år.

Har du helårs reiseforsikring trenger du heller ikke kjøpe dyre avbestillingsforsikringer for feriereisene dine. Bestill på forsikring(at)kunstnerforsikringen.no eller ring på telefon 23 11 33 16.

Mer informasjon om reiseforsikring og andre medlemsforsikringer finner du her og på www.kunstnerforsikringen.no