Scenekortet er her

Scenekortet 2018/2019 er nå tilgjengelig for medlemmer som har betalt kontingent. Scenekortet blir distribuert digitalt.

Alle medlemmer som har betalt kontingent får tilsendt en SMS med en lenke der scenekortet kan lastes ned. Slik laster du ned webkortet.

Medlemmer som ikke har smarttelefon der de kan laste ned kortet, kan henvende seg til forbundet på anna(at)skuespillerforbund.no eller telefon 21 02 71 90.

Husk at scenekortet er personlig. Du må fremvise ID for å benytte Scenekortet, enten det er digitalt eller på papir. Kontingent i Norsk Skuespillerforbund må være betalt for å få utstedt kortet. Send en e-post til gudrun(at)skuespillerforbund.no eller ring 21 02 71 90 dersom du ikke har fått faktura.