Monster i gang med Netflix-produksjon

Har du blitt kontaktet av Monster angående Netflix-produksjonen «Blodtur»? Da vil vi gjerne snakke med deg.

«Blodtur» blir den første helt norskproduserte serien for strømmetjenesten Netflix. Norsk Skuespillerforbund gratulerer Monster med å være det første norske produksjonsselskapet som produserer for Netflix, og vi er glade for at det stadig åpner seg nye muligheter for norske skuespillere!

Det foreligger imidlertid ikke noen avtale mellom Norsk Skuespillerforbund og Monster om klarering av visningsrettigheter for Netflix. Det må på plass før Monster kan skrive kontrakter med skuespillere om roller i serien. Vi ser frem til å finne en løsning for klarering av rettigheter.

Har du blitt kontaktet av Monster angående Netflix-produksjonen «Blodtur»? Ta kontakt med juridisk konsulent i Norsk Skuespillerforbund Brynhild Mostad Ystgaard på brynhild(at)skuespillerforbund.no