Marius Pinnås Sørvik konkurs

I en kjennelse fra Nedre Romerike tingrett 24. august 2017 ble Marius Pinnås Sørvik slått konkurs. Vi har dessverre fått nye henvendelser og bekymringsmeldinger etter at konkurssaken nå er avsluttet.

Bakgrunnen for konkursen var manglende lønns- og honorarutbetalinger til både Norsk Skuespillerforbund og Norsk filmforbunds medlemmer, blant annet på produksjonene «Inntrengere» som ble innspilt sommeren 2016 og «Fullt Alvor».

Vi ber derfor om at skuespillere og filmarbeidere tar kontakt med henholdsvis Norsk Skuespillerforbund eller Norsk filmforbund dersom dere får forespørsler fra Marius Pinnås Sørvik selv eller noen av de selskapene han har presentert seg under: «Oktober Film», «Pinnås Productions», «Studio 35 AS» og «New Aggregate Films».