HBO Nordic med norske serier

Strømmetjenesten HBO Nordic tar nye grep ved å kjøpe inn norske filmer og lage tv-serier.

Siden lanseringen i 2012 har HBO Nordic slått seg opp som en av Norges største strømmetjenester for film. Nå etablerer HBO Nordic en egen produksjonsavdeling med tre stillinger. Allerede er to tv-serier under planlegging – én norsk og én svensk, skriver Klassekampen.

HBO Nordic har også inngått en avtale med Euforia film om å kjøpe flere filmer. Katalogen inkluderer titler som «Kongen av Bastøy», «Død snø» og «Kong Curling».

– Vi er en nordisk tjeneste, og det er veldig viktig å ha lokalt innhold. At vi nå går inn i produksjoner er en helt naturlig utvikling når vi har blitt mer etablert, sier Line Mykland, operativ sjef i HBO Nordic.

Les mer i Klassekampen.no